WOW HD

Je winkelmandje is leeg

 

Voorwaarden met betrekking tot het gebruik van cadeaubonnen

* Kortingsbonnen kunnen alleen bij WOW HD on-line worden gebruikt.
* Kortingsbonnen kunnen alleen worden gebruikt op een WOW HD-website in dezelfde valuta als op de bon vermeld is. Bijvoorbeeld, een bon in Britse Ponden kan niet worden gebruikt voor betalingen in Euro’s.
* Kortingsbonnen mogen niet gebruikt worden voor de aanschaf van cadeaubonnen. (een cadeaubon kan niet betaald worden met een kortingsbon).
*De ontvanger van de cadeaubon zal de bondetails binnen 24 uur na aankoop ontvangen.
* Eén of meerdere kortingsbonnen kan gebruikt worden voor een transactie.
* Als het totaalbedrag meer is dan de waarde van de kortingsbon, moet het resterende bedrag worden betaald via één van onze beschikbare betaalmethodes.
* Kortingsbonnen kunnen gedeeltelijk worden gebruikt en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar om het volledige bedrag te gebruiken voordat de bon vervalt. De vervaldatum is op elke kortingsbon vermeld en ongebruikte kortingsbonnen zijn ongeldig na deze datum. Een ongebruikt bedrag kan niet gerestitueerd worden als de geldigheidsdatum van de bon vervallen is.
* WOW HD aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor zoekgeraakte kortingsbonnen. Desondanks kun je onze klantenservice altijd benaderen als je assistentie nodig hebt.
* Cadeaubonnen zijn vanaf de aanschafdatum 365 dagen geldig.